Als je het verkeer naar je hand wilt zetten

Of het nu is om de doorstroming te bevorderen, de veiligheid te garanderen of weggebruikers meer comfort te bieden: de diensten van INMOVES zorgen voor een merkbaar effect. Innovatieve oplossingen voor verkeersmanagement In opdracht van wegbeheerders, aannemers en organisatoren van evenementen.

Wegbeheerders doen graag een beroep op INMOVES als het gaat om oplossingen voor een plotseling ontstaan probleem. Met snel te plaatsen bedienbare verkeerscamera’s kan bijvoorbeeld de uitvoering van incident management worden versneld. Een tijdelijke doseerinstallatie voorkomt filevorming op ongewenste plaatsen. Hoogtebeeld waarschuwt vrachtwagens die te hoog zijn op indringende en effectieve wijze. Publiekscamera’s met streaming beelden in hoge kwaliteit illustreren de drukte in de stad voor weggebruikers.

Aannemers erkennen de meerwaarde. Met behulp van diensten van INMOVES wordt hun aanbieding extra aantrekkelijk, bijvoorbeeld door het innovatieve karakter, de uitstraling naar het publiek of de beperking van negatieve effecten. Reistijdmetingen en reistijdinformatie op displays zijn daarvan voorbeelden, maar ook tijdelijke filebeveiliging die weggebruikers waarschuwt zodat de kans op aanrijdingen verminderd. Bij modern asset management hoort dat gedurende het bouw- en exploitatieproces de assets en het gebruik daarvan in beeld blijven, met hulp van bedienbare camera’s.

Organisatoren van evenementen hebben vanuit de verantwoordelijkheid voor de omgeving en een optimale beleving voor de bezoekers belang bij de diensten van INMOVES. Dynamische (tijdelijke)  parkeerverwijzing is een goed voorbeeld van een dienst die snel kan worden uitgerold en die, bijvoorbeeld ten opzichte van de inzet van verkeersregelaars, eenduidig is naar bezoeker en omgeving en daarbij kosten bespaart. Een systeem dat sluipbewegingen registreert en/of ontmoedigt zorgt er voor dat de omgevingshinder beperkt blijft.

Het zijn slechts voorbeelden van de diensten van INMOVES die full service worden gerealiseerd: van initiële schouw en engineering, via montage en installatie tot aan de demontage van de benodigde systemen. En tussentijds vanzelfsprekend beheer en onderhoud door onze eigen mensen. INMOVES denkt graag mee hoe deze en andere diensten kunnen worden ingezet in uw specifieke situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.