Observatiecamera’s

Hoeveel techniek je ook inzet, soms wil je gewoon kunnen zien wat er aan de hand is. Voor verkeersmanagement, voor incident management of voor verkeersonderzoeken.

INMOVES levert bestuurbare en niet-bestuurbare cameraopstellingen. Dat kan met draadloze verbindingen, maar indien aanwezig kan er ook gebruik gemaakt worden van beschikbare dataverbindingen. Zo is voor een gemeente is een compleet vast transportnetwerk gerealiseerd op basis van bestaande koperlijnen, waarmee hoogwaardige videobeelden kunnen worden overgedragen.

In een flink deel van Nederland kan INMOVES gebruik maken van haar eigen  Breedbandnetwerk. Zo is het mogelijk een breedbandverbinding te realiseren op heel afgelegen locaties, zodat de HD-beelden van deze camera zonder problemen kunnen binnenstromen. En met weinig vertraging, zodat het bedienen van de camera zonder probleem mogelijk is.

INMOVES levert de camera’s als dienst: de beschikbaarheid van beeld is het uitgangspunt. Dat scheelt investeringen voor de gebruiker, maar ook gedoe. INMOVES lost eventuele problemen op als die zich voordoen.

Zo maken wegbeheerders en aannemers gebruik van de camera’s van INMOVES voor incident management. Maar de camera’s worden ook gebruikt voor verkeersonderzoeken en bijvoorbeeld assetmanagement op grote bouwprojecten.