Een nieuwe naam…

In de afgelopen 10 jaar is de VID zich steeds meer gaan richten op verkeersmanagement. Zo stroomlijnen we bijvoorbeeld in opdracht van evenementenorganisatoren het extra verkeersaanbod. Voor aannemers worden verkeersstromen beïnvloed, waardoor overlast beperkt blijft. En wegbeheerders kijken dankzij onze camera’s live mee met het verkeer op hun wegen en kunnen op grond daarvan actief bijsturen.

De beschrijvende naam ‘VerkeersInformatieDienst’ is steeds minder van toepassing op dit type werkzaamheden. Daarom introduceren we een nieuw label voor onze verkeersmanagement-activiteiten: INMOVES.

INMOVES heeft een unieke aanpak om het gedrag van automobilisten te beïnvloeden. Creativiteit, leverbetrouwbaarheid en snelheid zijn redenen waarom opdrachtgevers een beroep doen op INMOVES. De aanpak is daarbij steeds op maat. Afgestemd op de specifieke situatie worden vragen beantwoord als: wat zijn de mogelijkheden? Waar liggen de uitdagingen? En: waarop wordt de aanpak gewaardeerd?

INMOVES heeft bouwstenen beschikbaar waarmee die aanpak snel en efficiënt kan worden gerealiseerd. Het inwinnen van reistijdinformatie via bluetooth, doseerinstallaties, een systeem dat te hoge vrachtwagens waarschuwt, tijdelijke verkeerscamera’s: het zijn voorbeelden van maatregelen die INMOVES snel kan uitrollen. Maar er is ook een flinke dosis inventiviteit om nieuwe oplossingen te bedenken voor specifieke problemen.
U ziet: behalve de naam is er niets gewijzigd: het team van INMOVES staat klaar om u van dienst te zijn.